Foto #Martine modell


Canon eos 500d , sigma 18-200mm   ---  ISO 100  --- 1/125 ---  f/ 5,6
BILDET ER COPYRIGHTED, selvfølgelig!   

Er utrolig mye man kan gjøre i Photoshop. På dette bildet har jeg blant annet redigert på mye sminke, endret fargen på bakgrunn, og gjort om kontraster, skarphet og andre farger på bildet. Og ja, hun ser kanskje oversminket ut, men det er meningen på dette bildet. Det var en fotooppgave vi hadde på skolen, og jeg ville ha mye sminke på modellen. Og ettersom det ikke syntes så godt på det originale bildet, tok jeg å redigerte på ekstra.

Klikk på bildet under for å se større før / etter bildet.


Nå skal jeg prøve å få øvd litt til Medier og kommunikasjonsprøven vi skal ha i morgen, hjelp!

Hva syns du om bildet? Liker du leke deg i photoshop?

Cherry cherry boom boom

Etter jeg begynte på Akademiet har jeg blitt kjent med mange nye hærlige mennesker, en av dem er Lisa-Beth. Er så utrolig glad jeg ble kjent med den jenta, hun er helt hærlig, og jeg kan ikke skjønne hva det er å ikke like med henne. En av de jeg virkelig kan fortelle alt til uten å vær verken flau etter føle meg dum(eller jo) ,men hvertfall. Uansett, kan vær meg selv rundt henne, digg.
Btw, hun er sprø og sexy <- merkelig kombinasjon


Bildene ble tatt i studio i går

Besøk bloggen hennes her

Har du fått nye venner i det siste? Syns om bilda daah?

#Svart/Hvitt


Bildene er tatt med EOS 500D + sigma objektiv 200mm

Disse bildene ligger allerede inne på Foto'knappet på headeren min. Trykker du der vil du se både disse og en del andre bilder! 
Hva syns du om bildene?  

#It's how you take my breath away, feel the words that I don't sayPåskedagene

Heii dere! Er på Bjorlig jeg da, men har tenkt meg hjem senere på dagen. Har ikke klart å lastet opp bilder før no, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene.  
Jeg begynte som sagt på jopp på Tirsdag, og jobbet også Onsdag før jeg dro til Bjorlig med familien. Noen onkler, tanter og søskenbarn har campet her med oss i påsken for å være litt ilag. Og været har jo vært supert! Sol og mye snø. Akkurat slik påsken skal være! Egentlig er jeg pisslei av snø, men det er greit det er på Bjorlig, men hjemme, nei takk.  Det har jo tydligvis regnet mye hjemme i Ålesund, så jeg har jo noe ''fint'' å komme hjem til, right ? ..


Jeg som trodde alle påskeeggene var til oss.. Pappa ga mange av dem til noen av barna i ''nabolaget'' . Snilt


Nydlige hunden min!  syns hun virket litt deppa på bildet, dro til dyrelegen med henne litt etter jeg tok bildet, siden hun hadde fått Ørebetennesle. Dakar vennen.

Men nå skal jeg begynne å pakke tingene mine, så drar jeg hjem til styggeværet. (Mye sol på Bjorli) Buhu.. 
FORRESTEN: jeg laget også ny header i går/ i natt.. !  syns om headeren?

Hvor har du vært i påsken? har der vært fint vær?
- lillian marholm 

Foto: The girl at the playground

Hadde besøk av verdens søteste jente i går! Mamma fikk låne/passe på henne nesten hele dagen siden foreldrene var på jobb. Vi gikk oss en tur ut på lekeplassen i fineværet, og hun er jo så hærlig! Glad humør hele dagen. 


Foto:// meg  Kamera:// canon eos 500d + 18-100mm linse  Redigert://  photoshop cs5  Copyright://

Hva syns du om bildet, og jenta?
- lillian marholm 

Foto: No judgement

Tok meg den friheten å ta meg fri fra bloggen en liten periode jeg. Følte plutselig at de ble så mye skole, så da ble bloggen satt til siden på et vis. Har hatt mange prøver, innlevering osv i det siste, og i morgen har jeg framføring av MormonerKirken ilag med Hanne! Hadde ikke øvd noe eller, laget powerpoint før nå i kveld, men har øvd litt nå, så føler det kommer til å gå bra! 

Bare slenger med et bilde av meg selv her:

Tok det med Cathrine en gang i høst, men det er nylig redigert.
(Photoshop cs5   , canon eos 500d + 18-200mm linse)

Har du vært opptatt med skole i det siste ?
Syns om bildet?
- lillian marholm 

Foto: The dogDagen idag har vel vært litt bob'bob. Som sagt før, jeg hater Mandager.. Vondt i magen, men ellers bra. Er litt bedre nå, så senere i dag stikker jeg en kjapp tur innom moa med mamma før jeg skal på håndballtrening. Skal prøve å se om jeg klarer å få meg en jobb også. Er jo ikke så lenge til jeg blir 16, og jeg har ikke hatt en skikkeli jobb enda. Så, jeg får bare gå for det nå! Tror det kan blir gøy å gjøre noe annet på fritiden også, ikke bare lekse og data. Stikke ut å tjene litt penger! høres bra, ut sant?

Syns?
- lillian marholm 

Foto: *That feeling

Har ikke tatt noen nye bilder på noen dager, så lå bare ut noen tilfeldige bilder fra vinterferien når jeg,Andrine, Cathrine og Karoline var på Bjorli ilag. På bildet; Andrine og meg. Bildet av Andrine var rett og slett hærlig!

I sju'tiden stikker jeg bort til Jenny. Karoline kommer også, og kanskje andrine. Hadde egentlig planlagt middagsdate i dag, men tror heller det blir en enkel chillekveld med godteri og brus. Blir sikkert koselig! 
Hva er dine planer for kvelden?
- lillian marholm 

Thinking of you


Gidder ikke skrive noe særlig nå! Trøtt og sliten..
Syns om bildet?
- lillian marholm


Image and video hosting by TinyPic

Lillian Marholm

16 . Ålesund . MedierOgKommunikajson . Fotointressert . Lite sprek . BR-leker . Instagram-lillianmarholmDesign av cathrine
hits