Oreo cupcakes

Må bare meddele med dere kjære lesere at jeg har nettopp fått vite om en ny oppskrift på Oreo Cupcakes! Det var søsteren min som fant oppskriften, og laget dem i helgen som var. Må bare si at jeg elsker dem. Når de er ferske smaker de bare himmelsk, og selv om de er en dag eller to er de fremdeles saftige ♥ loveloveloveSer ikke de bare hærlige ut?

Bursdagsbarn, og cupcakes!

Venninnen min, Martine, hadde bursdag i går. (pappa også) Jeg, Martine og noen andre hærlige var på Bulldoks i gårkveld for å spise. Calsonene der er veldig gode btw!  Etter vi var godt mettet, dro vi opp til Ingrid for å se på film og kose oss!  Måtte skjekke face inn i mellom, og ser da at mamma hadde lagt ut dette bilde av pappa og Ole-Ivars! (under)  Ole-Ivar var på Bjorli for å ha en liten ''konsert''  inne på hotellet. Så mamma og pappa er på Bjorli i helgen. Pappa, bursdagsbarnet, var jo storfornøyd når han fikk snakke å hilse på han!!  stor fan ass


Heldige pappa da! 46 år da, gratulere med overstått ♥

Så var det meg da!  Kjeder meg, ingenting å gjøre ...så.... Jeg laget cupcakes! nom nom

Usminket og fin ja..Hva gjorde du gårkveld?
Du liker vel også cupcakes?
-lillian marholm 

Pannekaker med blåbærsylte
På evig lenge hadde vi faktisk pannekaker til middag. Og det var jo faktisk jeg som laget dem også, hehe.
Planen i dag var egentlig å være med noen venner etter middagen, men det ble ikke noe av alikevell, så tar det sikkert igjen i morgen. Boring'boring å lese om dette, men hadde ingenting å skrive om egentlig. 

Lenge siden du sist spiste pannekaker ? 
- lillian marholm

Nystekte skoleboller

Nå har jeg og søsteren min akkurat smakt på de hærlige nybakte skolebollene! Når vi likevell skulle lage skoleboller, så kunne vi lage dem litt grover. Litte gran sunnere. Eller stort sunnere er de vel ikke, men like gode iallefall!  Liker du skoleboller? 
- lillian marholm

... Nystekte boller!


Nå sitter jeg å koser med meg nystekte boller! Har hatt en utrolig lat dag med bare sitting forran dataen, tvslasking, dusjing og matsnafsing.. Har ikke brukt noe slags energi, og har heller ikke pugget til prøven vi skal ha på Tirsdag. Ikke så lett når jeg ikke vet hvilke siden jeg skal pugge på..

Nå holder jeg også på å lage en ny header, en ganske enkel og grei. Den kommer sikkert hvert øyeblikk :)

- Har du også hatt en slaskedag ? eller kanskje ikke...
~LILLIAN MARHOLM

Pizza & landskamp!

I dag har dagen gått mest i å være med bestemor, sitte i bil og besøke folk. Besøkte ikke så mange i dag, men i går. Med farmor har jeg ikke nett til datan. Bare mobilt bredbånd, men det er så tregt.. Så derfor har det blitt lite blogging i helgen. Når vi kom hjem bestilte vi oss pizza fra pizzabakern. Elsker det! Så når landskampen begynte klokken fem, satt vi oss ned i stuen å koset oss med pizza. Er ikke lenge til kampen er ferdig nå, så håperhåperhåper på gull !!

- liker du pizzabakern ?

~ Lilli4n

Kveldskos

En halvtime etter jeg kom hjem fra skolen i dag ble jeg hentet av Karoline. Treningen begynner klokken 4, men må kjøre klokken 3 siden moren skal på jobb i byen eller noe slikt.. Så etter skolen var det ikke tid til blogging. Haha, føler jeg nevner i hvert eneste innlegg at jeg beklager for lite blogging. Skal prøve å slutte med det. Skjønner man blir lei av å lese det samme all the time..

Men nå skal jeg snart hive meg i dusjen og etter det skal jeg kose meg med litt kveldskos og Mitt hemmelige tenåringsliv:)
nam ♥

- Hva har du gjort i dag?
- Liker ?

~ Lilli4n

Arme riddere (+oppskrift)

Nå sitter jeg å koser meg med Arme riddere. Det er kjempegodt!
Hvis du ikke er sikker på hva det er, så skal jeg prøve å forklare her;

1) Først lager du en røre ( oppskrift kommer lenger ned)
2) så dypper du en brødskive ned i røren slik at hele skiven er dekt med røre
3) så legger du brødskiven på en stekeplate ( som alle rede er oppvarmet )
4) etter kort tid snur du skiven, og etter det tar du skiven på et fat, tar på hjemmelaget jordbærsylte om du har ( jeg anbefaler) og litt vaniljesukker. Det er kjempegodt!  ( Har du ikke rørt jordbærsylte går det sikkert med vanlig jordbørsylte også.. )


'proft' bilde fra google..
''heh, anbefaler å spise med kniv og gaffel''

Oppskrift; ( for en porsjon, ca 2 skiver )

  • 1 egg
  • 1 ss sukker
  • 1.25 dl melk
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts malt kanel
  • 2 sk loff  ( best med loff eller lyse brød )

 

- Har du smakt arme riddere før ?
- Isf (i så fall ) , liker du det ?

 

~ Lilli4n


Image and video hosting by TinyPic

Lillian Marholm

16 . Ålesund . MedierOgKommunikajson . Fotointressert . Lite sprek . BR-leker . Instagram-lillianmarholmDesign av cathrine
hits