Skrekkfilm produksjon på gangI sist PFO'time (prosjekt til fordypning), laget vi en kort skrekkfilm som skulle vare i ca ett minutt. Vi fikk PFO'timen på Onsdag til å planlegge hva vi ville filme og hvordan filme den. På fredagen fikk vi da tid til å spille inn kortfilmen. Var et ganske raskt prosjekt med tidspress og kort til å bli ferdig. Gruppen min lånte et hotellrom med Scandic hotell, og fikk filmet i førstetimen på fredagen. Eneste som gjenstår nå er finishen på å redigere filmen. Poenget med denne filmen var at vi skulle bruke enten dolly og/eller glidecam. (er ikke med på bildet, i og med at akkurat den scenen ble filmet uten)

Kommer kanskje til å legge ut videoen når den er ferdig og lagt ut på youtube.
Har dere filmprosjekt? Hvilken linje går du? 

Bodycombet, filming og antrekk

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en time med Bodycombet på Stamina Hot med Martine. Prøvde det for første gang i gymtimen i går og syns det var kjekt, så derfor stakk vi på en time der i dag også. Utrolig deilig følelse når man er ferdig med det. Svett og god, Aahh


Hettegenser Carlings     Bukse Bikbok     Ring market                    her er vi i action med filmingen 

Ellers i dag på skolen begynte vi med å skulle lage en film som vi skal herme etter en film som eksisterer fra før og som vi har sett. Det går da ut på at vi må komme på en film, huske alt den handlet om ( uten å se den ), og så lage vår egen film av akkurat den filmen. Vi fikk to skoletimer i dag til å planlegge å begynne filmingen, og i morgen har vi også to timer til å filme ferdig og redigere. Får heller ikke lov til å filme hver scene mer enn 'en gang. Tidspress, liker det sann passe! 

Så nå er det bare jeg setter med ned å prøver øve litt til matteprøven i morgen, hater å øve bare så det er sagt! Etter det, er deilig varm dusj. Gleder meg allerede

Har du vært på Bodycombet før? 

Work'out, not work'in

Deilig å våkne i dag å tenke på at vi slapp skolen! Bare ligge i sengen, ekstra lenge, bare slappe av og kose litt med katten. Gikk vel ned rundt halv 12, sulten, men likevel uten matlyst. Ingenting som fristet i kjøleskapet igrunn. Fant litt senere ut at jeg kunne steke meg egg og bacon så jeg kunne ha på skive. Jummy!


(tilfeldig bilde av cathrine og meg)  Dro så en tur på treningssenteret, Aktiv, for å trene litt med søsteren min. Siden hun jobber der, viste hun meg litt med hvordan de forskjellige apparatene virker osv. På tide å begynne å trene, haha! Er igrunn litt for lat til slikt. Sitte å spise sjokolade er jeg veldig flink til igrunn. Men nå har vi ( jeg og søsteren min ) bestemt oss for å ha godtestreik i en måned, og kanskje belønne oss med en londontur EllerNoeSant? Har hvertfall sykt lyst til London, og vi har snakket litt om det. Men vi har mest sannsynlig ikke tid før i sommer engang.

 Innlegget kom litt sent, men hadde litt problemer med å laste inn bildene på bloggen. Snakkes! smask!
Har du trenet i dag?
 - lilian marholm

Stripet håret!


Rett etter skolen i dag dro jeg rett til Moa for å stripe håret! Har savnet å ha lyst hår, så derfor stripet jeg det lysere. Var jo blond helt til sommeren til 8'nde da jeg farget meg brunette! Har prøvd å stripet håret lyst siden mai, og nå er det endelig lyst iallefall ! wiihey

Men nå stikker jeg å skifter til trening, så snakkes dere
Hva syns du ?
- lillian marholm 

Breakfast*

Kakao + skive med jorbærsylte og brunost = elsk ♥   namnamnam

Om bare en halvtime stikker jeg til hallen for å spille håndballkamp. Først blir det lagbilde, så kamp og etter det igjen skal vi spille en ny kamp en annen plass (typisk meg at jeg ikke husker hvor det er.. ) 

Hva bruker du å spise til frokost ? 
Hehe, ønske oss lykke til i dag også eller ? 
- lillian marholm  

Klar til sesongens første kamp!

Hei dere! I dag blir det første kampene i hånballsesongen. Gleder meg, og håper vi klarer oss bra!Har to kamper i dag, og to kamper i morgen. Jeg er sikkert ikke hjemme før i kveld en gang, så snakkes da!
Goo0 Blindheim ♥
Ønske oss lykke til ? 
- lillian marholm 

..Trening sååå utdanningmesse..


Om bare noen få strakser stikker jeg på trening, og rett etter det drar jeg og familien ut på utdanningsmesse i byen. Er vel sikkert ikke hjemme før i kveld. Og når jeg kommer hjem skal jeg ta meg en deilig, varm dusj. Så bare chille resten. Kommer sikkert et innlegg senere i kveld også ! :)

Hva er dine planer for dagen?
- lillian marholm 

Kaldt..

Jeg begynner å merke kulden allerede nå, så det er vel ikke så lenge til vinteren. Jeg kan vel si at jeg ikke akkurat liker vinteren så veldig godt, og vil heller å sommer og sol. 
Men nå som høsten er her, og det pøser ned med regn, så er det godt å komme hjem, skifte til joggebuksen og bare chille inne. Mamma har bursdag i dag, så nå har vi kakebesøk av noen naboer, og senere i kveld stikker jeg på trening. Deilig å begynne på igjen med trening ette kyssesyken, men hardt kan jeg vel innrømme at det er...

Er det kaldt og mye regn hos deg?
- lillian marholm 

Foto: New jacket

Vi kom opp på Bjorli i gårkveld, slik at vi rakk å se Idol her. De voksne har  rigget campingvognen inn til det nye spikerteltet våres nå, så nå er det sykt mye bedre å gå ''ut'' av vognen uten å få frostbitt de første sekundene. Deilig å kunne gå rett inn i en egen liten hytte p.e.m , Hehe..   de som har vært på Bjorli før, vet at her bruker å være kaldt ( i natt var det -6 grader! Hallo, det er bare september.. )

Skulle skrive innlegg før i dag, men nettet her var så sykt tregt, og i tillegg fikk jeg ikke til å legge inn bilder. De fleste er enig med meg i at et innlegg uten bilder er kjedeligere å lese... 


[ canon eos 500d + 18-200mm linse ]   -   [ photoshop cs5 ]   -   tatt av søss

Har vært på markedet i dag, men glemte å ta med kameraet, så kommer ingen bilder derfra! Tok bildene over i sta, utenfor vognen. Den jakken jeg har på meg på bildet var den jakken jeg nevnte jeg skulle kjøpe for noen dager siden, men glemte å legge ut innlegg, så nå ser dere den iallefall!  Og ja, vet jeg har syke poser under øynene, må vel legge meg tidligere.. hmm, legger dere også dere for sent ? 
Senere i kveld skal jeg se utstemmingen i Skal vi danse , så blir det God kveld Norge kos ute i spikerteltet etter det.  
Hva har du gjort i dag ? 
- lillian marholm 

De to dagene !

I går hadde jeg ikke nett på campinvognen. Eller jo, hadde nett, men ikke før klokken var fem på ettermiddagen.. Og i den tiden var jeg ute, eller så hadde søsteren min ''mobilt bredbånd'', så fikk ikke blogget. I dag hadde jeg heller ikke nett før klokken var fem, men vi dro hjem fra Bjorli før da, så nå har jeg akkurat tatt en deilig dusj, og sett på noen av bildene fra kameraet, som jeg akkurat har importert!

Noen bilder fra i går og i dag;vafle, kjeks og kakaokos i sola!
--LILLIAN: ''Åh, sol i øynene..''  ANNELIN: ''smile to the kamera..''  ANDERS: '' yeah, kjeks and kakao!''  KJELL-TORE: Bråkjekken.


Yeah, klar for tupe etter snøscooter ! *
Må bare si at det var sinnsykt gøy ! Dreiv å snurret rundt, i stoOoo0or fart.. Holdt nesten på å falle ut av tupen, men det var likevell kjempegøy!

- Hva har du gjort i dag ? *og i går ?
- Har du kjørte tube etter snøscooter før ?
- LILLIAN MARHOLM


Image and video hosting by TinyPic

Lillian Marholm

16 . Ålesund . MedierOgKommunikajson . Fotointressert . Lite sprek . BR-leker . Instagram-lillianmarholmDesign av cathrine
hits