Antrekk #american life

Etter skolen fikk jeg tatt meg en rask tur på storsenteret med Lisa-Beth, hvor jeg fikk kjøpt meg en supersøt rød blonde'bh. Etter det tok jeg meg en kort 20minutter på Brun og Blid. Elsker fregnene som kommer frem, men fargen som kommer til slutt vil vel ble verdt det. Fregnene kan man vel bare sminke litt vekk, hihi.

Dagens klær er ganske enkel, en american life genser fra Carlings, et skjerf fra Carlings , ei klokke fra Cmyk, og ei dongeribukse fra bikbok. 

Etter jeg kom hjem fra byen tok jeg meg en liten lur på tre timer. Kan vel si jeg er litt utkvilt, men vil likevell gå opp å legge meg igjen. Har en uhyggelig gloseprøve i morgen også, og har ikke engang sett på ordene, så kanskje på tide jeg begynner med det!

Syns ?

#You're the only reason for the smile on my face

Startet dagen i går med en moa'tur med storesøsteren min. Fikk byttet inn litt klær jeg fant ut jeg kjøpte uten at jeg egentlig viste jeg aldri kom til å bruke dem. Så jeg fikk byttet i både andre klær og tilgodebevis. Kan legge ut bilder av de nye klærne etterpå! Så når vi kom hjem tok jeg fram kameraet for å ta bilder av søsteren min ettersom hun ville ha nytt profilbilde på facebook. Jeg var ganske så desp på probilde jeg også siden jeg har vært uten i en eller to måneder nå. Så her er tre av bildene av meg: Valgte det bildet helt til høyre som profilbilde, var veldig usikker.


#You're the only reason for the smile on my face - ikke spør, tihi

Senere på kvelden stakk jeg ut til Malin, og etter en liten time der stakk vi til Sula. Alltid kjekt å bli kjent med nye folk! Dagen i dag skal jeg bruke på å slaske meg hjemme i kosedressen.
Ha en fin søndag søtiser!

Hva gjorde du i går? 

Antrekk# Bondekrøll

Da var det første februar og jeg har akkurat fått meldt inn medlemskap i Stamina Hot. Har så og si gått et år uten trening, og etter å ha vært aktivt og vært med på sport hele livet så merker man mye på kroppen av å ikke trene på et år. Formen er langt i fra slik den har vært før, men nå skal jeg tilbake i den spreke lille kroppen min. Eller prøve hvertfall. Sommerkroppen skal hvertfall på plass! Ellers har jeg hatt det litt dårlig på bloggfronten, som jeg også skrev i forige innlegg. Har ikke følt meg bra nok til å fotografere eller ta noen bilder av meg selv å legge ut, og kjedelige innlegg uten bilder gidder jeg ikke. 

Her er antrekket:


Genser BikBok    Skjorte Carlings    Smykke usikker    Klokke Cmyk    Ringer Cmyk 

I dag har også storesøsteren min bursdag og bli 19 år! omg, så fort tiden går! Så nå i seks'tiden får vi besøk av foreldrene til kjæresten til søsteren min. Lasagne til middag, gleder meg! hMmm
Nå skal det hvertfall bli deilig med helg.

Hva syns du om antrekket?

Antrekk#


Antrekket en gang i forige uke, tror jeg. 

VINTERFERIE! wohoo , I kveld skal jeg på jenktekveld borte med Anna og tolv andre venniner. Blir chillklær og mye godteri, feitkveld altså. 

Og i morgen skal jeg på moa med Cathrine, Andrine og Karoline, og senere på kvelden skal vi i bursdag til HanneA. Er så superherlig at det er vinterferie nå! 

Hva skal du i kveld? Syns om antrekket?
- lillian marholm


Antrekk -español Joyería

Jeg hadde på vekkerklokken 09.00 i dagtidlig. Og jeg sovnet til igjen like etter den ringte. To minutter senere ringte den igjen for å varsle. Da begynte jeg å drømme om at vekkerklokken aldri ville skru seg av og det sto og ringte selv om jeg tok ut batteriet og skrudde hele driten av. Men den ringte likevell! Ringringringringringringringringringringring ...
Når jeg våknet fant jeg ut at det fortsatte å ringe i drømmen selv om jeg tok ut batteriet fordi det sto å pep in real life! Hahaha... For en travel lyd.... 

Body; bikbok   Bukse; bikbok    Jakke; jc    Veske; søsters    Ring; lindex    Smykke; sommergave fra Cathrine

Jeg og Cathrine var på moa i dag. Vi var der ikke noe lenge, men jeg rakk å kjøpe meg et par sko jeg hadde lyst på! Noen grå-brun-grønne heels med knyting på ♥ love
(legger ut bilder i et annet innlegg) 

Syns om antrekket ? 
- lillian marholm

Antrekk - well, hello there


 Kortgenser; bikbok     Fjærøredobber; ginatricot     Ring; h&m     Flettebelte; ?     Hight Waist; bikbok


syns ? 
- lillian marholm Outfit - pink orange 29.07

[ FERIE ] piteå / sverige
Fra morningen av i går dro jeg og resten av jentene/+ damene til byen. Mannfolka skulle bare på uspennende butikker for oss jentene, så de fikk gå alene. Vi gikk rundt på forskjellige klesbutikker, noe som alltid er like kjekt! ( så lenge man finner seg noe.. ) Og jeg fant meg to nye gensre fra Bikbok..! 

Etter vi kom tilbake på campingen spilte jeg og søsteren min tennis. Senere spiste vi deilige svenska köttbullar , kjøttboller, og så var det klart for dusjen! Deilig å stå lenge under vann siden det er gratis dusj på campingen! Det er ikke så ofte det er.. Etter all uinnteresant tekst om gårsdagen, så kommer ouftit'n fra i går; enjoy, he-he.. 


Solbriller; bikbok       Fjær'øredobber; h&m       T-skjorte; h&m       Gladiatorsko; dna 
Gladiatorsko; dna      Veske; h&m                        Ring; h&m              High Waist; bikbok             


jau..

Nå, eller litt senere, stikker familien og resten bort til det store badelandet som er her på campingen!
Syns om outfit'n ?
Hva gjorde du i går ?
- lillian marholm

Dagens Antrekk;


Skjorte; Only    Buske; BikBok    Veske; H&M    Øredobber; BikBok I går hadde jeg besøk av Cathrine, Karoline, Sondre, Sigbjørn og Marcus. Brukte lang tid på å lage pizzasnurrene, men de ble faktisk ganske god. Vi hadde egentlig tenkt å se en film, men det ble ikke noe av. Så vi spiste heller pizzasnurrene mens vi hørte på musikk og snakket. Andrine kom også opp senere på kvelden, så alle fire jentene overnattet på sovesofaen oppe på loftet i natt. Kos det! Bortsett fra at vi bare hadde to dyne og 'ett pledd, så det ble litt kaldt i natt, ja.  Forresten så klipte Cathrine håret til Andrine i går!


 

- Syns om antrekket ?
- LILLIAN MARHOLM

Dagens Antrekk - 23032011Ørebobber; cubus   T-skjorte; H&M   Ring; H&M   Bukse; bikbok   Jakke; bikbok   Veske; morris   Skjerf; cubus

Sluttet på skolen før i dag, og ei stund etter jeg kom hjem dro jeg på sjukehuset for å ta røntgen av kjeven.. Ikke så mye å snakke om, men den har vært låst helt siden jeg fikk på streng, og ofte klarer jeg ikke gape opp mer enn litt. Ofte klarer jeg ikke spise en baguett og diverse andre ting fordi kjeven min er så låst fast at jeg ikke klare å gape mer en halvveis opp av hva jeg egentlig bruker å klare.. Slitsomt + det bruker å gjøre vondt hvis den plutselig knekker opp igjen. Men hvis jeg klarer å knekke den opp, så låser den seg med en gang jeg lukker munnen igjen.. Sykt irriterendes, så håper det forsvinner når jeg tar av strengen/reguleringen om tre uker (hvis det er den som har skapt problemet, når den flytter på bittet mitt ) Har vart i 'ett år nå!! -.-
Gledings til strengen skal av!

- Hva syns du om dagens antrekk ?
- Har du samme problem som meg ?
- LILLIAN MARHOLM

Dagens Antrekk - FRISØREN neste

Om ikke så lenge stikker jeg og Ellen Marie til byen. Jeg skal faktisk stripe håret, eller farge det, eller noe i den dur. Tror Ellen Marie skulle klippe seg. Er spent på å se om jeg passer med striper ;s
Har jo hatt mye striper før, men da var jeg jo blondine, så blir litt annerledes denne gangen!

Kommer ikke til å ha med meg speilrefleksen, men skal ha med IPoden og mobilen min, så kan prøve å ta litt bilder med den:)

dagens byantrekk!

- Hva skal du i dag?
- Syns om antrekket ?
- LILLIAN MARHOLM


Image and video hosting by TinyPic

Lillian Marholm

16 . Ålesund . MedierOgKommunikajson . Fotointressert . Lite sprek . BR-leker . Instagram-lillianmarholmDesign av cathrine
hits