Pakke i posten! #Remote Controller RC-6

Endelig lå pakken jeg har ventet på i posten! Nettopp en fjernkontroll til mitt Canon speilrefleks. Har lenge ønsket meg en slik fjernkontroll, men har aldri brydd meg med å kjøpe eller orket. Men nå er den her, utrolig digg!


Canon Remote Controller RC-6  kan kjøpes her!

Har du en slik fjernkontroll? Isåfall, hva syns du om den?

Barnedåp til Emilie og Line

Da var jeg kommet hjem etter en koslig barnedåp til to hærlige små tvillingjenter. 

Dåpsselskapet holdt sted på skolen jeg går på, i og med at bestefaren til dåpsjentene er IT-ansvarlig på skolen. Jeg ble også snilt spurt om å ta bilder av familien, faddere og dåpsbarnene i studio. Kjekt!

Men nå er jeg bare mett, sliten og trøtt. Er ikke supergiret på skole i morgen, nei. Har et fotoprosjekt for øyeblikket så har planer om å være igjen i studio etter skolen å ta noen bilder til prosjektet.

Ha en fin søndagskveld videre!
Lenge siden du sist var i barnedåp? 

 

 

Prosjekt# Kleskap

Da var jeg endelig ferdig med dagens prosjekt, kaste klær jeg ikke bruker. Tok meg noen timer, pikkpakke alt sammen ut, bestemme seg hvor hva man vil kaste, også pikkpakke klærne inn igjen i skapet. Men nå har jeg hvertfall plass til alle klærne mine i skapet! Så slipper jeg stable dem i flere hauger på gulvet..hehe
Her har vi klesskapet mitt etter jeg har kvittet meg med den dungen med klær på bildet over! Kan vel ikke tenke seg hvor mange tusenlapper som skal sendes rett til hvorhen de skal.Så nå er det snart klart for en hærlig middag med familien, og senere skal jeg kanskje være med noen venninner! Snakkes snupper.
Lenge siden du gikk gjennom klesskapet ditt sist? Hva skal du bruke denne lørdagen på?
 

Kino # Jack Reacher

God morgen!

Nå er det ikke lenge siden jeg sto opp, og sitter nå bare å hører på musikk. Som jeg sa i går, så skulle jeg på kino med en kompiss av meg. Jack Reacher, var det filmen het. Det var en film med mye action, noe gutter egentlig liker veldig godt vil jeg tro, meeen, Sondre sovnet midt i filmen han. Haha.. Tom Cruise som hovedperson i filmen, hm, dette liker vi ! Han er jo bare helt rå, og ut i fra utseende er han ikke langt nede på stigen, neei.Nå skal jeg snart begynne på et lite prosjekt i klesskapet mitt. Nemlig kaste/ gi vekk en haug med klær. Der er så stappfult nå at jeg stabler klær nedenfor hyllene! Føles ikke ut som det er lenge siden sist jeg gjorde det, men er vel ett år hvertfall.. Og, jeg liker igrunn bruke penger på klær, så det fyller seg fort opp.

Hva skjer i din plaza da?

Nydusjet og nesten frisk

Hei!

Var hjemme fra skolen idag også. Er tredje dagen, og begynner allerede savne skolen og folka. Det eneste jeg sitter igjen med nå etter denne syken er vel bare en forkjølelse. Ellers har jeg fått tatt meg en deilig dusj idag, og ryddet opp smårotet på nattbordet. Føler allerede jeg har gått glipp av så mye når det gjelder skolen, menmen..Ellers har dagen vært helt grei. Sett Gossip Girl, Slankekrigen, hørt på musikk og sitte nå i sengen og tar livet helt med ro. Klar for skole i morgen!

Hvordan har dagen din vært?

Fitspo#

Å trene er noe som egentlig ikke har falt meg noe i smak det siste året. Jeg er egentlig en ganske så lat person, med lite motivasjon innenfor trening. Jeg drev alltid med sport som liten, rente slalom konkurranser, gikk langrennsløp, spilte mange år med fotball, og har også gått på hånball i mange år. Jeg sluttet på hånballen for ca ett år siden nå, og det merkes. Jeg er alt for glad i søtsaker og smågodt, noe som endte med å havne på ikkeSpiseListen etter jul. For å si det slik, så eksisterer ikke den listen lenger... haha..

 

Men nå har jeg (faktisk) fått inspirasjon til å begynne å trene. Jeg har nå ligget syk i sengen i flere dager og kan ikke gjøre annet enn å sove og tenke. Nå vil jeg begynne å trene. Alle disse Fitspo, fit inspiration, summerbody, alt mulig styr får meg til å ville trene. Så nå gjenstår det bare å se om jeg har samme motivasjonen videre. Skal forresten trene ei økt på Fredag. Føler meg sporty bare med tanken. Here I go!

 

Hvem vil vel ikke ha en slik kropp?
Liker du å trene?

Blogglisten

Katt og sovepiller? dårlig kombinasjon..

I dag har jeg fått erfare at katt og sovepiller ikke er verdens beste kombinasjon. Haha. Jeg kom oppigjen på soverommet etter bare en liten halvtime nede. Jeg ser da katten ligger i sengen min på ryggen å ruller fram og tilbake som en tulling. I og med at jeg er syk og har vært det noen dager nå, så har jeg liggende noen paracetter og andre piller på nattbordet. Jeg ser da at der mangler noen tabletter, nemlig to sovepiller. Presist sakt 'en og en halv sovepille mangler. De har jo denne guffene lukten av jordbær, tran og noe annet luktende, noe som katten utrolig nok også luktet ut av kjeften... Så var det heldigvis bare disse to tablettene som ikke var innpakket i plastikk.Hun holdt på å kose med nattbordet mitt av ingen hensikt, prøvde å drikke av glasset mitt som hun ikke hadde sjans til, spiste ene hårstrikket mitt, og raste ting ned fra nattbordet. Siklet gjorde hun, noe så voldsomt å... Hun er ganske så rar til vanlig også, men altså, jeg har hatt den katten i over 10 år, jeg ser på henne når hun ikke er 100% oppegående. Hahah..

Noen gang sett en katt som ikke oppfører seg helt edru? 
**Er vel tilbake i blogghverdagen jeg da** 

Gratisdesign

Gratisdesign#1 Behagelig brun  
STILSETT - MALER - MALER )


Rett til bruk av gratisdesign:

Du har lov til å endre så mye du vil på designet, men det er ikke lov til å fjerne linken (design av) til min blogg.
Kommenter dette innlegget  

 

Woke up tired

Trøtt- og slapphetsnivået er på bunn. Akkurat komt meg ut av sengen, som egentlig er alt for god til å gå i fra, og laget meg en deilig frokost. Kjempegøy å ha et rotete rom som man vet man bare rydde, noe man aldri orker. Gash.. Blir en tur på Moa i dag for å jobbe. Kanskje jeg rekker finne meg noe lite før også, men da må jeg vel få ræva i gir å stelle meg. Etter jobb skal jeg vær litt med Cathrine tror jeg, lenge siden sist!Ha en fin dag! hva skal du i dag?

De utrolige

Akkurat nå sitter jeg med chillklær og ser på De utrolig! Har alltid likt den filmen, og så den så den nesten hver dag når jeg var liten. Hvertfall ofte. 
Har ikke sett ned på mange år nå, så tenkte det hadde vært litt koslig. Hahah! ikke kall meg barnslig..


Jeg syns no ihvertfall den er litt bra jeg! hva syns du om filmen?
- lillian marholm 


Image and video hosting by TinyPic

Lillian Marholm

16 . Ålesund . MedierOgKommunikajson . Fotointressert . Lite sprek . BR-leker . Instagram-lillianmarholmDesign av cathrine
hits